Térj-Be-Órák

 Munkatársaink szerdán és csütörtökön 14.00 és 16.00 óra között várják a meghallgatásra vágyó fiatal felnőtteket.

Ez a lehetőség azonnali segítséget kínál mindazok számára, akik még nem tudják, hány alkalommal, de beszélgetni szeretnének valakivel, aki szakértő lelki és pszichés téren. Lehet, hogy a kibeszélés által pusztán leteszi terhét, aki bekopog. De az is lehet, hogy egy út kezdete lesz ez a gyógyító beszélgetés számára: a belső fejlődésben való elindulás első lépése.

A Térj-be-Órák keretében biztonságos légkörben van lehetőség közösen ránézni olyan belső tartalmakra, megélt élményekre, amelyek talán fájdalmasak, túlságosan mélyen érintenek ahhoz, hogy egyedül szembe tudjon velük nézni vagy megoldást találni a problémahozó.

A fent megadott időpontban mentálhigiénés szakemberek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy előzetes bejelentkezés és felekezeti hovatartozás nélkül betérhessen bárki fiatal, aki szeretné, hogy rögtön meghallgassák, kiönthesse szívét, elmondhassa, amit nem szeretne tovább egyedül hordozni.

Természetesen előfordulhat, hogy várakozni kell, ha már éppen “betértek” mások, de ez elkerülhető előzetes bejelentkezéssel annak, aki biztosra szeretne menni. 

Elérhetőségeink a Kapcsolat fülnél olvashatóak.